Påmelding: temagruppe internasjonal kommersialisering

NCE Heidner Bioclusters medlemsbedrifter har gjennom tiår utviklet teknologi og metodikk for produksjon av sunn og trygg mat.

Publisert 11. januar 2021
Revidert 22. august 2022
Skrevet av linda-theres

Nå handler det om å øke avkastningen på de investeringene som er gjort, og mye av potensialet ligger i eksportmarkedet. Fokusområdet handler om å styrke kompetansen på kommersialisering; nasjonalt og internasjonalt, identifisere nye markedsmuligheter og global merkevarebygging. Gjennom dette fokusområdet skal vi nå hovedmålet om eksport og legge grunnlaget for å bli et globalt utstillingsvindu.

Professionals programmet (les mer om programmet her) er et eksempel på gjennomførte og planlagte aktiviteter i denne gruppen. Programmet ble gjennomført i 2019, og ny runde startet opp høsten 2020.

Det vil bli tilbudt relevante kurs og webinarer eller seminarer fremover basert på ønsker fra gruppens medlemmer og aktuelle tilbud. For internasjonalt marked vil man samarbeide tett med Innovasjon Norge og benytte seg av de kurs og programmer som tilbys fra deres apparat.

Kontaktperson i klyngeadministrasjonen er Anja Løkken Stokke.

Jeg ønsker å melde meg inn i temagruppe internasjonal kommersialisering

Temagruppe internasjonal kommersialisering

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS