Vi gjentar suksessen!

Høsten 2020 et det klart for ny runde med NCE Heidner Professionals Program. Har du en eller flere ansatte som har potensial til å få større ansvar for å bygge kommersiell satsing i din bedrift? En som kan blomstre ved å utvikle seg på innen kommersialisering og internasjonalisering og som ser nytten av å lære seg metoder for å understøtte innova­sjon og forretningsutvikling? Da er dette noe for deg!

Publisert 17. juni 2020
Revidert 5. oktober 2021
Skrevet av linda-theres
Vi gjentar suksessen!

NCE Heidner Professionals program er et treningsforløp i forretningsutvikling fordelt over tre samlinger à to dager. Programmet er et skreddersydd tilbud utviklet i samarbeid mellom NCE Heidner Biocluster og The Assessment Company, som er veiledere, mentorer og instruktører for programmet.

Gjentar suksessen

– Vi arrangerte programmet for første gang høsten 2019, og nå gjentar vi suksessen, sier daglig leder i NCE Heidner Biocuster, Kristiane Haug Berg.

– Deltakerne i programmet jobber med en egen forretningsmulighet fra sin bedrift. Alle får coaching i utvikling av en idé gjennom en innovasjonsprosess der kundens verdi står i fokus. Målsetningen er å utvikle en solid forretningsmodell, samtidig som deltakere utvikler seg selv som person og deltaker i teamarbeid, forsetter hun.

– Nytt i år er at vi tilbyr mer en-til-en-rådgivning for den enkelte case. Det er plass til 16 deltakere på høstens program, så være raske med å melde dere på, sier klyngelederen.

Tilrettelagt for forretnings-case

Programmet er tilrettelagt for personer som jobber med et forretnings-case i egen bedrift og som trenger bistand til å bruke innovasjonsmetodikk og utvikle personlige egenskaper for å skape oppmerksomhet hos kunder og i egen organisasjon.

Programmet er også utviklet for alle som ønsker å forsterke sine kunnskaper om forretningsutvikling og kommersialisering så det behøves ingen bakgrunnskunnskap om temaet.

Les mer:
Ny runde i NCE Heidner Professionals Program høsten 2020. Meld deg på i dag!
NCE Heidner Professionals Program

Høstens samlinger

4. og 5. november
9. og 10. desember
13. og 14. januar

Kontakt

Kristiane Haug Berg
Daglig leder, NCE Heidner Biocluster
906 80 414
kristiane@nullklosser.no

Knut Are Nordheim     
Client Partner, The Assessment Company
950 39 444
knut.are.nordheim@nulltheac.no 


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS