Ny runde i NCE Heidner Professionals Program høsten 2020. Meld deg på i dag!

Har du en eller flere ansatte som har potensial til å få større ansvar for å bygge kommersiell satsing i din bedrift? En som kan blomstre ved å utvikle seg på området kommersialisering og internasjonalisering og som ser nytten av å lære seg metoder for å understøtte innova­sjon og forretningsutvikling? Da er Professionals Program noe for deg!

Publisert 28. januar 2020
Revidert 11. mai 2020
Skrevet av Linda-Theres
Ny runde i NCE Heidner Professionals Program høsten 2020. Meld deg på i dag!

NCE Heidner Professionals Program er et treningsforløp i forretningsutvikling fordelt over tre samlinger à to dager. Programmet er et skreddersydd tilbud utviklet i samarbeid mellom NCE Heidner Biocluster og The Assessment Company, som er veiledere, mentorer og instruktører for programmet.

Høsten 2019 ble første modul av programmet gjennomført med suksess.
Se video her!

Deltakerne i programmet jobber med en egen forretningsmulighet fra sin bedrift. Det vil være coaching i utvikling av en idé gjennom en innovasjonsprosess hvor verdi til kunden står i fokus. Målsetningen er å utvikle en solid forretningsmodell, samtidig som deltakere utvikler seg selv som person og deltaker i teamarbeid.

Programmet er tilrettelagt for personer som jobber med et forretnings-case i egen bedrift og som trenger bistand til å bruke innovasjonsmetodikk og utvikle sine personlige egenskaper for å skape oppmerksomhet hos kunder og i egen organisasjon. Programmet er også utviklet for alle som ønsker å forsterke sine kunnskaper om forretningsutvikling og kommersialisering så det behøves ingen bakgrunnskunnskap om temaet.

Høsten 2019 ble programmet arrangert for første gang, og i september 2020 gjentas suksessen. Vi har fått en rekke positive tilbakemeldinger, og i år tilbyr vi mer en-til-en-rådgivning for den enkelte case. Det er plass til 16 deltakere på høstens professionals program, så være raske med å melde dere på!


Ønsker du å delta? Les hva to av deltakerne mener om kurset:

Det unike med programmet her er at du utfordres og tar med deg en case inn – drar sammen to fra en virksomhet og tar tak i en problemstilling. 

Elisabeth Nordbye, Norsvin

Jeg håper at flere tar dette kurset her, så vi kan være flere som snakker det her språket. Det tror jeg hadde vært veldig nyttig, og jeg anbefaler virkelig dette opplegget.

Torunn Aasmundstad, Norsvin

Høstens samlinger:

Samling 1: 26. og 27. august, Hamar
Samling 2: 23. og 24. september, Hamar
Samling 3: 29. og 30. oktober, Trondheim

Send din påmelding til post@nullheidner.no


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS