FORBEREDT: Bærekraftsinnovasjon

Arrangementsansvarlig : NCE Heidner Biocluster

FORBEREDT: Bærekraftsinnovasjon

6. mars 2024

Webinar/Microsoft Teams 13:00-14:00

Påmelding

Foredragsholder i denne månedens FORBEREDT-webinar er Lise Lotte Dalen, som er bærekraftskoordinator i Klosser Innovasjon. Hun har en mastergrad i bioøkonomi fra NMBU, og erfaring fra innovasjonsarbeid på alternative fôringredienser.

I webinaret vil hun oppsummere det siste om krav og regelverk innen bærekraftsrapportering, med fokus på små og mellomstore virksomheter. Videre gir hun noen eksempler og tips til verktøy og ressurser som kan benyttes for klimavurderinger, vesentlighetsanalyse, målsetting og rapportering.

Linda-Theres Trondsen Lise Lotte Dalen er bærekraftskoordinator i Klosser Innovasjon med en mastergrad i bioøkonomi fra NMBU.

Siste del av presentasjonen handler om bærekraftsinnovasjon, og Dalen vil gi noen smakebiter fra programmet Klosser Resiliens. Programmet er designet for bedrifter som ønsker å utforske forretningsmulighetene for sin virksomhet i det grønne skiftet.

Arrangementet er åpent og kostnadsfritt for partnere i NCE Heidner Biocluster. Interessert i å bli partner? Les mer om fordelene her

Meld deg på

Påmeldingsfristen for dette arrangementet er utløpt, og du kan dessverre ikke melde deg på.

Ved å registrere deg, samtykker du til at dine personopplysninger blir behandlet for å administrere din deltakelse på kurs og arrangementer du er påmeldt, som beskrevet i vår personvernerklæring. Der beskrives også hvordan du, når som helst etter avsluttet arrangement, kan trekke ditt samtykke tilbake.

FORBEREDT-webinarene er en del av en serie korte og konsise foredrag rettet mot ledere og nøkkelpersoner som ønsker å være «forberedt» på endringene som følger med samfunnets økte fokus på klima og bærekraft. Forberedt-webinarene arrangeres den første onsdagen i hver måned.

Kommende arrangementer
Teknologitrender for Stortinget 2024
Fotokred_hvit Adobe Stock
Teknologitrender for Stortinget 2024

23. april 2024 Microsoft Teams
13:00-14:00

Se program
Årsmøte og eiersamling NCE Heidner Biocluster
Fotokred_hvit Linda-Theres Trondsen
Årsmøte og eiersamling NCE Heidner Biocluster

25. april 2024

Se program
FORBEREDT: Biobaserte materialer
Fotokred_hvit Adobe Stock
FORBEREDT: Biobaserte materialer

06. mai 2024 Microsoft Teams
14:00-15:00

Se program

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS