Vi søker forretningsutvikler (prosjektleder)

Vi søker vi en forretningsutvikler (prosjektleder) med erfaring innen kommersialisering.

Publisert 19. desember 2018
Revidert 27. oktober 2020
Skrevet av linda-theres
Vi søker forretningsutvikler (prosjektleder)

Dette er en spennende jobb og vi søker deg som kan bistå våre medlemmer med å gjennomføre prosjekter og styrke innsatsen innenfor kommersialisering. Du skal bidra til å skape og realisere innovasjonsprosjekter i etablerte og nystartede bedrifter med vekstpotensial og -ambisjoner.

Vi ser etter deg som har god kjennskap til norsk matproduksjon og den tilknyttede verdikjeden. Du har i tillegg erfaring med finansielle virkemidler innen kommersialisering, innovasjon og forretningsutvikling.

Du er en engasjert relasjonsbygger som er strategisk og analytisk sterk, og du brenner for utvikling av ny kunnskap, teknologi og arbeidsplasser. Du er drivende, mulighetsorientert og samtidig god på å bygge tillit og relasjoner mellom medlemmene i og utenfor klyngen. Det er en styrke om du har erfaring med å jobbe inn mot kapital og investormiljøer.

Du må samhandle godt med miljøer innenfor næringsliv, politikk og offentlig sektor, samt trives med høyt tempo og ha mange baller i lufta.

Se hele stillingsutlysningen og søk på Finn.no

Søknadsfrist: 30. januar 2019


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS