Skal lede ny satsing på blågrønn innovasjon

Elise Sæle Dahle går inn som prosjektutvikler når næringsklyngene NCE Heidner Biocluster, NCE Seafood Innovation, NCE Blue Legasea og Biotech North tar en sentral rolle i arbeidet med å skape synergier mellom blå og grønn bioøkonomi.

Publisert 17. september 2021
Revidert 17. september 2021
Skrevet av linda-theres
Skal lede ny satsing på blågrønn innovasjon
Fotokred_hvit Cecilie Bannow
Elise Sæle Dahle starter i den nye stillingen 1. desember.

Elise Sæle Dahle starter i den nye stillingen 1. desember, og blir en pådriver for bærekraftig verdiskaping på tvers av landbruk og marin sektor.

Hun kommer fra rollen som leder av design- og rådgivningsselskapet Haltenbanken. Der har hun arbeidet med mange ulike oppdragsgivere som spenner fra store internasjonale konsern, via offentlige institusjoner og organisasjoner, til nasjonale og regionale SMB-bedrifter. Hun har ledet store strategiske og tverrfaglige prosesser, og arbeidet mye med forretningsutvikling, merkestrategi og bærekraft.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på denne spennende utfordringen, og ser fram til å bli kjent med bedriftene i klyngene, og komme tett på problemstillingene bransjen kjenner på. Det ligger et stort potensial i å få til samskaping og innovasjon på tvers, sier Sæle Dahle.

– Ved å jobbe tett sammen, dele erfaringer, kompetanse og idéer, kan vi skape nye forretningsområder og gjøre bioøkonominen til et viktig bidrag i omstillingen av norsk næringsliv, mener den nye lederen av satsningen.

– Vi er svært glade for å få Elise med på laget. Med hennes bakgrunn som erfaren prosjektleder og prosessfasilitator, er hun trent i å få folk med ulikt faglig ståsted, kompetanse og bakgrunn til å jobbe sammen med komplekse problemstillinger, sier daglig leder i NCE Heidner Biocluster, Kristiane Haug Berg.


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS