NCE Heidner Professionals Program

Våre medlemsbedrifter har gjennom en rekke tiår utviklet teknologier og metodikker for produksjon av sunn og trygg mat. Nå handler det om å øke avkastningen på investeringene som er gjort, og det største potensialet ligger i eksportmarkedet.

Publisert 28. januar 2020
Revidert 16. juni 2020
Skrevet av linda-theres
NCE Heidner Professionals Program
Modul 1 i NCE Heidner Professional Program er vel gjennomført! Takk for flott innsats!

I NCE Heidner Professionals program handler det om å styrke kompetansen på internasjonal kommersialisering, samt identifisere nye markedsmuligheter og global merkevarebygging.

Høsten 2019 ble første modul av NCE Heidner Professionals Program gjennomført. Dette er et treningsforløp i forretningsutvikling som arrangeres over tre samlinger a` to dager.

Tilbudet er utviklet i samarbeid med The Assessment Company som er veiledere, mentorer og instruktører.

Vi har fått mange positive tilbakemeldinger, og gjentar suksessen høsten 2020. Nytt i år er at du som deltaker får større mengde en-til-en-rådgivning i hvert enkelt case. Programoppstart er i september 2020.

Se video fra første modul her:

Ønsker du å delta? Les hva to av deltakerne mener om kurset:

Det unike med programmet her er at du utfordres og tar med deg en case inn – drar sammen to fra en virksomhet og tar tak i en problemstilling. 

Elisabeth Nordbye, Norsvin

Jeg håper at flere tar dette kurset her, så vi kan være flere som snakker det her språket. Det tror jeg hadde vært veldig nyttig, og jeg anbefaler virkelig dette opplegget.

Torunn Aasmundstad, Norsvin


Send din påmelding på e-post til post@nullheidner.no.


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS