Klosser Innovasjon styrker laget!

Klosser Innovasjon starter det nye året med å lyse ut fire spennende stillinger i selskapet. – Vi har store planer framover, sier administrerende direktør Frank Larsen i Klosser Innovasjon AS.

Publisert 10. januar 2022
Revidert 10. januar 2022
Skrevet av Mali
Klosser Innovasjon styrker laget!
Fotokred_hvit Rakel J. Berg
- Vi ser etter personer som har god kjennskap til norsk matproduksjon og den tilknyttede verdikjeden, som i tillegg har erfaring med finansielle virkemidler innen kommersialisering, innovasjon og forretningsutvikling, sier daglig leder Kristiane Haug Berg i NCE Heidner Biocluster.

Klosser Innovasjon AS er et av Norges ledende innovasjonsselskap som jobber for næringslivet og økt innovasjon og vekst.

– Våre folk har spesialkompetanse innen ulike områder og de fleste har lang erfaring fra næringslivet. Klosser Innovasjon vil være med i den omstillingen Norge er inne i med både økt eksport og grønn omstilling. Vi har derfor egne satsingsområder innen bioøkonomi, bærekraft, sirkulærøkonomi og reindustrialisering. Nå trenger vi å styrke laget ytterligere, sier aministrerende direktør Frank Larsen i Klosser Innovasjon.

Derfor lyser selskapet nå ut fire ledige stillinger. Stillingene er:

Se link til de ulike stillingsutlysningene nederst i saken.

Kommersialisering og innovasjon

Ønsker du å bidra til å skape og realisere innovasjonsprosjekter i etablerte og nystartede bedrifter? Da bør du søke en av de to ledige av stillingene som er lagt til næringsklyngen NCE Heidner Biocluster, som fasiliteres av Klosser Innovasjon på Hamar. I disse stillingene er det mulig med delvis hjemmekontor etter individuell avtale. De to ledige stillingene er forretningsutvikler internasjonalt marked, og stillingen som prosjektleder digitalisering.

NCE Heidner Biocluster favner 50 bedrifter og er Norges ledende næringsklynge innen grønn bioøkonomi og bærekraftig matproduksjon. NCE Heidner Biocluster fasiliteres av Klosser Innovasjon. Medlemsbedriftene i NCE Heidner jobber med forskning, innovasjon og kommersialisering innen avl, bioteknologi, fôrutvikling og restråstoff. De ansatte bistår næringslivet aktivt med utviklingsprosjekter, nettverksbygging, finansiering og rådgivning og det legges vekt på hjelp til forretningsutvikling innenfor et bredt bransjespekter. 

– Vi ser etter personer som har god kjennskap til norsk matproduksjon og den tilknyttede verdikjeden, som i tillegg har erfaring med finansielle virkemidler innen kommersialisering, innovasjon og forretningsutvikling, sier daglig leder Kristiane Haug Berg i NCE Heidner Biocluster.

Søknadsfristen for de to stillingene (prosjektleder digitalisering og forretningsutvikler internasjonalt marked) er 27. januar 2022.

Skal formidle de gode historiene

Til Klosser Innovasjons avdeling i Kongsvinger er det behov for en nyansatt kommunikasjonsrådgiver som skal være med på å utvikle Kongsvingerregionen samt å styrke Klosser Innovasjons helhetlige kommunikasjonssatsing.

– Vi er på jakt etter personer som, sammen med andre, kan finne frem til og formidle de gode historiene fra næringslivet og prosjekter Klosser Innovasjon jobber med. Stillingen vil få et særlig ansvar for kommunikasjonen på vegne av Kongsvingerregionen, sier daglig leder ved Klosser Innovasjons avdeling i Kongsvinger, Lars Gillund.

Søknadsfristen for stillingen som kommunikasjonsrådgiver er 25. januar 2022.

Koordinator og kursholder

Den fjerde ledige stillingen er koordinator i innovasjonsavdelingen i Hamar – en stilling for deg som drømmer om å jobbe med og koordinere kompetanse og programaktivitet. I samarbeid med Klossers øvrige ressurser skal koordinatoren legge til rette for selskapets innovasjonsprogrammer og kursaktivitet, og koordinere disse. Koordinatoren skal også jobbe fram nye programmer og være kursholder under ulike innovasjonsprogrammer og kurs.

– Vi søker en person som er selvstendig, serviceinnstilt og strukturert, og som liker å koordinere og følge opp mange tråder. Kompetanse innen økonomi, markedsføring eller innovasjon er også en fordel, sier innovasjonssjef Nis Valentin Nielsen i Klosser Innovasjon.

Søknadsfristen for stillingen som koordinator i innovasjonsavdelingen er 20. januar 2022.

Klosser Innovasjon har kontorer i Hamar, Kongsvinger, Elverum, Tynset og Kirkenær, der medarbeiderne bistår næringslivet aktivt med utviklingsprosjekter, forretningsutvikling, nettverksbygging, finansiering og rådgivning innenfor et bredt bransjespekter.

Vil du vite mer?

Les mer og søk stillingene her:
Forretningsutvikler internasjonalt marked på Hamar

Prosjektleder digitalisering på Hamar

Kommunikasjonsrådgiver i Kongsvinger

Koordinator i innovasjonsavdelingen på Hamar


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS