Fra idé til business med MPowerBIO

EU-prosjektet «MPowerBIO» har som mål å styrke 90 klynger innen den biobaserte industrien over hele Europa, slik at deres medlemmer vil være bedre rustet til å skaffe investeringer til sin bedrift. Medlemmer i NCE Heidner Biocluster inviteres til å bli med!

Publisert 8. april 2022
Revidert 8. april 2022
Skrevet av linn
Fra idé til business med MPowerBIO

Partnerne i MPowerBIO har utviklet en nettbasert plattform med webinarer og digitale verktøy, som skal hjelpe opp til 250 små- og mellomstore bedrifter et skritt nærmere å fange investeringer.

NCE Heidner Biocluster er en av klyngene som er valgt ut i prosjektet, og gir våre medlemmer tilgang til et gratis «SME business support programme». Bedrifter som ønsker å bli med på programmet, må fylle ut et enkelt søknadsskjema på MPowerBIO’s nettside.

Deltagerne får da tilgang til verktøy og aktiviteter som skal øke deres «Investment readiness level».

Bedriftene vil så bli koblet til investorer gjennom regionale og internasjonale arrangementer. Utvalgte bedrifter får muligheten til å pitche sin forretningsidé foran publikum.

NCE Heidner Biocluster er en av de assosierte klyngene til MPowerBIO, og det er gratis og uforpliktende for våre medlemmer å delta.

Les mer om prosjektet.


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS