EUs «Green Deal»-utlysninger er publisert!

EU-kommisjonen publiserte på fredag de lenge omtalte utlysningene under «European Green Deal». Green Deal er EUs vekststrategi for å gjøre EU klimanøytralt innen 2050, og det er utlyst ekstraordinære midler på ca. 1 mrd Euro under Horisont 2020 for å nå målene i strategien.

Publisert 21. september 2020
Revidert 8. april 2021
Skrevet av linn
EUs «Green Deal»-utlysninger er publisert!
Fotokred_hvit Romolo Tavani - stock.adobe.com

Farm to fork

Utlysningene er delt inn i tematiske områder, og et av disse er «Farm to fork», som vil være svært relevante for mange av medlemmene i NCE Heidner Biocluster. Utlysningene er såkalte «Innovation Actions» (IA), og prosjektene skal være i størrelsesorden 6-12 millioner Euro. Les utlysningen her.

Les mer om Green Deal

Heidner Match

Vi oppfordrer våre medlemmer til å ta en titt på utlysningene, og ta kontakt dersom dere trenger assistanse. Vil du snakke med andre i klyngen som ønsker å søke på Green Deal? Bli med oss den 29. september kl. 10-11, hvor arrangerer vi en ny runde med «Heidner match«-webinar som går direkte på Green Deal: Farm to fork-utlysningene.

EUs Farm to fork strategy video (kilde: https://ec.europa.eu/food/farm2fork_en)


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS