Digitalisering og bærekraft modul 1

Ønsker du å øke bevisstheten og bidra til utvikling innen digitalisering og bærekraft? Nå er det utviklet et studium for deg som ønsker å lære mer om digitalisering for et bærekraftig næringsliv.

Publisert 22. januar 2021
Revidert 9. februar 2021
Skrevet av linda-theres
Digitalisering og bærekraft modul 1
Fotokred_hvit Høgskolesenteret i Kongsvinger
Høgskolesenteret i Kongsvinger.

I tråd med næringslivets behov er studiet «Digitalisering og bærekraft» blitt utviklet. Dette er et modulbasert studie som øker bevisstheten og kunnskapen om digitalisering og bærekraft. 

Øker konkurransefortrinnet

På oppdrag fra Høgskolesenteret har Høgskolen i Innlandet utviklet studiet, og NCE Heidner Biocluster har bidratt i utviklingen for å sikre relevans for næringslivet. Det jobbes også aktivt med fagområdene i temagruppene digitalisering og bærekraft.

Deltagelse på studiet vil kunne gi virksomheter et konkurransefortrinn og gjøre dem bedre rustet til å møte fremtidige utfordringer. Digitalisering vil være et verktøy for effektivisering og samtidig hjelpe bedriften til å bli mer bærekraftig.

Målgruppe

Studiet er på 7,5 studiepoeng og det består av tre emner som tas fortløpende i løpet av vårsemesteret. Det er avsluttende eksamen i hvert emne.

Målgruppen er personer som er i jobb, og som ønsker å øke sin og virksomhetens kompetanse innen digitalisering og bærekraft. Høgskolesenteret i Kongsvinger er oppdragsgiver og prioriterer blant de kvalifiserte søkerne hvem som tilbys studieplass. (Det er 30 studieplasser).

Søknadsfrist er 5. februar 2021.

Les mer om studiet på inn.no


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS