Biologisk AS er nytt medlem i klynga

Biologisk AS er tatt opp som nytt medlem av NCE Heidner Biocluster. Biologisk AS hjelper veksthusbedrifter med friske planter og biologisk plantevern. Grønn leder i Biologisk, Silje Stenstad Nilsen, ser frem til et spennende samarbeid.

Publisert 4. januar 2023
Revidert 4. januar 2023
Skrevet av Siv
Biologisk AS er nytt medlem i klynga

Biologisk AS bidrar til å forsterke kunnskap om biologisk plantevern gjennom å kombinere fagkunnskap, rådgivning og tilgang til biologiske produkter, og ved å ta i bruk nyutviklet teknologi og digitale plattformer. 

Kundene er profesjonelle gartnerier innen produksjon av grønnsaker, urter, blomster og jordbærproduksjon i tunnel og veksthus i Norge. 

– Målet med å bli en del av klynga er å utvide nettverket vårt ved å finne samarbeidspartnere og støttespillere som kan bidra med kompetanse inn mot ny teknologi og digitalisering. I tillegg kan vi bidra inn med kunnskap, engasjement og inspirasjon til de andre medlemmene i klynga, forteller Nilsen. 

Har store ambisjoner for årene fremover

Selskapet har femten års erfaring med rådgivning og produktsalg av biologisk plantevern og kjenner bransjen godt. 

Per nå har åtte veksthusprodusenter som er forankret i verdikjeden tegnet årsabonnement og de får også tilgang på biologisk plantevern ukentlig fra leverandør. 

– Selskapet er i en utviklingsfase, og gjennom tett kontakt med yrkesdyrkere, leverandører og forskningsmiljøer skal Biologisk AS bli den viktigste aktøren for bærekraftig plantevern i Norden, sier den grønne lederen.

Biologisk AS Gründer og grønn leder Silje Stenstad Nilsen i Biologisk AS hjelper bedrifter med biologisk plantevern

Fornøyd med nytt medlem i klynga

Daglig leder i NCE Heidner Biocluster, Kristiane Haug Berg, er glad for at Biologisk AS har blitt medlem i klynga. 

– Biologisk AS bidrar til å nå flere bærekraftsmål, blant annet innen miljø og klima, sosiale forhold, økonomi og innovasjon. Vi er derfor veldig glade for at Biologisk ønsker et tettere samarbeid med de andre bedriftene i klynga, sier hun. 

Haug Berg tror Biologisk AS sitt medlemskap i klyngen særlig vil bli bra når det kommer til å være en sparringspartner, rådgiver og bidragsyter på temaer som sirkulær økonomi og bærekraft, digitalisering, bioteknologi og internasjonalisering.

Se oversikt over alle NCE Heidner Bioclusters medlemmer her!


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS