Aktuelt
Victoria Keiseraas og Siri Gaare Torsteinsbrend har brukt våren på å kartlegge Europas ledende miljøer innen bio og muliggjørende teknologier i et knippe utvalgte markeder. Internshipet i NCE Heidner Biocluster og Klosser Innovasjon ga dem både innsikt, nettverk – og smaken på en karriere i bionæringen.
Aktuelt
Krig, pandemi og klimaendringer har vist oss hvor sårbare vi er i forhold til matberedskap. Skal Norge lykkes med å styrke matberedskapen og øke selvforsyningen, må vi satse på teknologi og innovasjon. Innlandet kan og bør ta en lederrolle i dette arbeidet, med Hamar som nav for et nasjonalt senter for teknologi og matberedskap.
Aktuelt
På Norges største matmesse, Umami i Lillestrøm, ble framtidens bærekraftige matsystem diskutert. Gurill Mediaa, leder av NCE Heidner Biocluster, og Sigrid Bratli fra Langsikt og tidligere ekspert i Heidner, møttes til debatt om hvordan teknologi kan løse utfordringene i norsk matproduksjon.
Aktuelt
To studenter fra NTNU har valgt å skrive sin bachelor-oppgave for Klosser Innovasjon / NCE Heidner Biocluster om digitale trusler i mat- og bionæringen. – Det er avgjørende at vi kobler oss på studentmiljøet tidlig, for å fremstå som en attraktiv bransje og sikre fremtidig rekruttering, sier leder digitalisering Anja Løkken Stokke.
Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.
2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS