Aktuelt
To studenter fra NTNU har valgt å skrive sin bachelor-oppgave for Klosser Innovasjon / NCE Heidner Biocluster om digitale trusler i mat- og bionæringen. – Det er avgjørende at vi kobler oss på studentmiljøet tidlig, for å fremstå som en attraktiv bransje og sikre fremtidig rekruttering, sier leder digitalisering Anja Løkken Stokke.
Aktuelt
Jordhelse sto i sentrum da forskere og næringslivsaktører møttes til FoU-verksted i Hamar onsdag. Arrangementet, i regi av Klosser Innovasjon og NCE Heidner Biocluster med støtte fra Innlandet fylkeskommune, samlet en engasjert gruppe deltakere som fant nye samarbeidsmuligheter rundt bærekraftig jordbruk og jordhelse.
Aktuelt
Gjennom det seks måneder lange kompetansehevingsprogrammet The AgriFoodTech AI Initiative har ti virksomheter i matproduksjonsindustrien styrket sin kompetanse innen kunstig intelligens (AI). Deltagerne har blant annet fått nyttig veiledning fra forskere ved SINTEF, som har analysert virksomhetenes utfordringer, samt foreslått ulike løsninger.
Aktuelt
Er restråstoff fra kylling nøkkelen til grønnere laksefôr?
Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.
2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS