Effektivisering av matproduksjon med kunstig intelligens
Fotokred_hvit Adobe Stock/AI

Aktuelt

Effektivisering av matproduksjon med kunstig intelligens

Gjennom det seks måneder lange kompetansehevingsprogrammet The AgriFoodTech AI Initiative har ti virksomheter i matproduksjonsindustrien styrket sin kompetanse innen kunstig intelligens (AI). Deltagerne har blant annet fått nyttig veiledning fra forskere ved SINTEF, som har analysert virksomhetenes utfordringer, samt foreslått ulike løsninger. 


Kan restprodukter fra kylling bli laksemat? Svaret kan ligge i nytt 18 millioners forskningsprosjekt
Fotokred_hvit Helge Skodvin, Nofima

Aktuelt

Kan restprodukter fra kylling bli laksemat? Svaret kan ligge i nytt 18 millioners forskningsprosjekt

Er restråstoff fra kylling nøkkelen til grønnere laksefôr?


Landbruket tar ansvar i samfunnsoppdraget for bærekraftig fôr
Fotokred_hvit Rakel J. Berg

Aktuelt

Landbruket tar ansvar i samfunnsoppdraget for bærekraftig fôr

Gjennom prosjektet Fremtidsfôr, ledet av NCE Heidner Biocluster, starter sentrale landbruksaktører i fôrbransjen arbeidet med å øke Norges matsikkerhet og matberedskap gjennom mer norsk og bærekraftig fôr.


Avslutningen er bare begynnelsen
Fotokred_hvit Thomas Selvaag Moss

Aktuelt

Avslutningen er bare begynnelsen

Torsdag 28. november markerte vi avslutningen på The AgriFoodTech AI Initiative, det seks måneder lange kompetansehevingsprogrammet der målet har vært å styrke AI-kompetansen i AgriFoodTech-virksomheter i Norge. Selv om programmet er ferdig, er AI-eventyret på langt nær over.


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS