Webinarserie: Internasjonal kommersialisering. Yara Kina sin posisjonering mot en fremtid i stadig endring

Arrangementsansvarlig : NCE Heidner Biocluster

Webinarserie: Internasjonal kommersialisering. Yara Kina sin posisjonering mot en fremtid i stadig endring

17. mars 2022

Microsoft Teams 09:00-10:00

Denne månedens webinar i serien Erfaringsdeling innen internasjonal kommersialisering blir holdt av Thomas Huang; Director of New Business Strategy, Yara China.

Om presentasjonen:

I 1913 ankom den første forsendelsen med norsk gjødsel til Kina. I 2021 selger Yara Kina nær 700 000 tonn med gjødsel og omsetter for 3 milliarder norske kroner, mer enn noe annet norsk selskap i Kina. De har en imponerende suksesshistorie bak seg. Men nå er verden i rask endring; geopolitiske spenninger, klimaendringer, forbrukerne endrer preferanser og bøndene lever og arbeider på nye vis. Hvordan møter Yara utfordringene og mulighetene i dette enorme landet? Hvordan posisjonerer Yara Kina seg for en fremtid som er usikker og omskiftelig? De har satt ambisiøse mål for de neste årene. Veien frem heter transformasjon, og Yara er i gang.

Om Thomas Huang:

Thomas Huang er en norsk-kinesisk næringslivsleder, konsulent og grunder med base i Kina. Han er ekspert på kinesisk forretningsliv og har jobbet mange år for norske og nordiske selskaper med markedsinngang, innovasjon, vekststrategier og effektiv drift. Tidligere var han leder for Rainpower Kina. I dag, i stillingen som “Director of New Business Strategy, Yara China”, utvikler Thomas nye forretningsområder for Yara i Kina, inkludert ny produktutvikling, nye verdikjeder, digitalisering av jordbruk og bærekraftig matproduksjon. Thomas er styremedlem i Norwegian Business Association. Han er utdannet Sivilingeniør industriell økonomi fra NTNU med utvekslingsår ved UC Berkeley. Thomas kommuniserer flytende på kinesisk, norsk og engelsk.

Dette er det 8. webinaret i serien for erfaringsdeling i temagruppen internasjonal kommersialisering, som vanligvis arrangeres den første torsdagen i måneden.

Webinaret er kun for medlemmer i NCE Heidner Biocluster og krever påmelding. Påmelding kan gjøres ved å sende e-post til katarina@nullklosser.no

Kommende arrangementer
FORBEREDT: Biobaserte materialer
Fotokred_hvit Adobe Stock
FORBEREDT: Biobaserte materialer

06. mai 2024 Microsoft Teams
14:00-15:00

Se program
Framtidsrettet effektivitet: Hvordan Völur gjennom bruk av AI optimaliserer kjøttindustrien
Fotokred_hvit Adobe Stock/NCE Heidner Biocluster
Framtidsrettet effektivitet: Hvordan Völur gjennom bruk av AI optimaliserer kjøttindustrien

28. mai 2024 Microsoft Teams
10:00-11:00

Se program
Virkemiddel-workshop
Fotokred_hvit Linda-Theres Trondsen
Virkemiddel-workshop

Fortløpende

Se program

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS