Biologisk AS

Biologisk AS leverer nyttedyr, rådgiving og driftsbistand til norske produsenter av bær, grønnsaker, blomster og krydderplanter.

Biologisk AS bidrar til å forsterke kunnskap om biologisk plantevern gjennom å
kombinere fagkunnskap, rådgivning, tilgang til biologiske produkter, og ved å ta i bruk nyutviklet
teknologi og digitale plattformer.

Med dette bidrar Biologisk AS til å nå flere bærekrafts mål, blant annet innen miljø og klima, sosiale forhold, økonomi og innovasjon.

Kundene er profesjonelle gartnerier innen produksjon av grønnsaker, urter og blomster, jordbærproduksjon i tunell og veksthus i Norge og Norden. Vi har 15 års erfaring med rådgivning og produktsalg av biologisk plantevern og kjenner bransjen godt. Selskapet er i en utviklingsfase, og gjennom tett kontakt med yrkesdyrkere, leverandører og forskningsmiljøer skal Biologisk AS bli den viktigste aktøren for bærekraftig plantevern i Norden.

[Tilbake]

Aktuelt fra medlemmene

Herde Industrier er nytt medlem i klyngen
Fotokred_hvit Sverre Hjornevik

Herde Industrier er nytt medlem i klyngen

Herde Industrier er tatt opp som nytt medlem av NCE Heidner Biocluster. Herde produserer maskiner og utstyr for landbruk og industri. Ifølge markeds- og eksportsjef Henrik Underhaug har de store forventninger til klyngesamarbeidet.

Forskningsprosjekt har fått 60 millioner
Fotokred_hvit Elen Sonja Klouman

Forskningsprosjekt har fått 60 millioner

Det handler om maten og fremtiden vår når Høgskolen i Innlandet samen med avlsselskapet Geno skal forske på bærekraftig avl og bioteknologi.

Norsk Landbruksrådgiving er nytt medlem i klyngen

Norsk Landbruksrådgiving er nytt medlem i klyngen

Norsk Landbruksrådgiving (NLR) er tatt opp som nytt medlem av NCE Heidner Biocluster. NLR er et rådgivingsselskap for den norske bonden. − Vi forventer at et medlemskap i klyngen vil synliggjøre NLR som en fremoverlent rådgivingspartner innen bioøkonomi og bærekraftig matproduksjon, sier direktør i NLR, Bjarne Holm.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS