Kompetansekartlegging i AgriFoodTech-industrien

Er du opptatt av bærekraft og mat, og hvordan teknologi kan bidra til dette? Vil du bruke techkunnskapene dine inn mot matproduksjon?

AgriFoodTech-industrien og landbruk er kritiske for vår fremtidige bærekraft og overlevelse, og er samtidig kilder til spennende teknologiske utfordringer og innovative løsninger. Sektoren er ikke bare av reell samfunnsmessig betydning, men er også fullpakket med tech-utfordringer og -løsninger som får enhver IT-entusiast til å juble.

Saga Robotics – Thorvald

Som studenter har dere nå en unik mulighet til å påvirke retningen til en hel industri!

NCE Heidner Biocluster har et spennende prosjekt knyttet til kompetansekartlegging i AgriFoodTech-industrien, og vi ønsker å involvere fremtidens arbeidstakere – dere studenter – i denne viktige diskusjonen. Prosjektet skal bidra til grundig innsikt av behov og utfordringer i AgriFoodTech-næringen, og legge grunnlaget for videre arbeid for å løfte sektoren med tanke på rekruttering gjennom identifiserte funn. Det overordnede effektmålet er at det skal være enklere for bedriftene innen AgriFoodTech-industrien å rekruttere, utvikle og beholde riktig kompetanse og talentfulle medarbeidere i fremtiden.

Fokusgruppemøtene vil gi dere studenter muligheten til å delta i diskusjoner om utfordringer og behov i AgriFoodTech-industrien, samt bidra til identifiseringen av løsninger og strategier for sektorens fremtidige vekst.

Etter fokusgruppemøtet vil Kristiane Haug Berg, leder for AgriFoodTech i Klosser Innovasjon dele om satsningen.

Torsdag 30. mai 

NTNU Gjøvik, Rom Smaragd 310 (Mazemap)

11.00-12.00: Fokusgruppemøte 1
12.30-13.30: Fokusgruppemøte 2
13.45-14.45: Kristiane Haug Berg, leder AgriFoodTech i Klosser Innovasjon snakker om AgriFoodTech.

For hvem?

Studenter ved fakultet for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi.
(Begrenset antall deltagere: maks 6 personer per fokusgruppe).

Påmelding:

Førstemann til mølla!
Send e-post til anja@nullklosser.no og meld deg på. Vi fikser drikke og enkel servering.


NCE Heidner Biocluster er den nasjonale næringsklyngen for bærekraftig matproduksjon og grønn bioøkonomi. Hovedmålet for klyngen er å styrke medlemmenes internasjonale konkurransekraft, samt å være et utstillingsvindu for bærekraftige løsninger knyttet til matproduksjon.

Klyngen er unik i Norge og representerer hele verdikjeden for bærekraftig matproduksjon. De fleste medlemmene opererer innen landbruk, enkelte innen havbruk, mens andre har tverrsektoriell aktivitet. 

Spørsmål? Kontakt prosjektleder Anja Løkken Stokke på 476 23 020 eller anja@nullklosser.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS