Webinar: sikkerhet for sikkerhets skyld?

Arrangementsansvarlig : NCE Heidner Biocluster

Webinar: sikkerhet for sikkerhets skyld?

10. mars 2021

Microsoft Teams 10:00-11:00

Å bygge en god sikkerhetskultur legger grunnlaget for å opprettholde gode rutiner for sikkerhet i en virksomhet. Det er hver enkelt ansattes holdning og adferd til sikkerhet som i stor grad bestemmer hvordan virksomheten ivaretar nødvendig sikkerhet.

Dette webinaret arrangeres i regi av temagruppe digitalisering, hvor det også er gjennomført en kursserie hvor bedriftene har lært å kartlegge digital robusthet i egen organisasjon og i egne prosesser. 

Nå retter vi fokus mot trusler utenfra, og hvordan en kan sikre seg mot digitale trusler.

Det er ledelsen som har ansvar for hvordan verdiene forvaltes, og det er ledelsens ansvar å sørge for god nok informasjonssikkerhet. Ansatte som er vant til å delta på opplæringer, får også en forståelse for hvorfor nødvendige prosesser for å ivareta sikkerhet må være på plass og følges.

Det er mange parametre som har innvirkning på hvordan dette skal gjøres, og i dette webinaret vil Hans Marius Tessem, seniorrådgiver i Norsis, dele sine tips om hvordan vi bør prioritere arbeidet med informasjonssikkerhet, ta de rette valgene og bruke ressursene best mulig.

NorSIS Hans Marius Tessem

Hans Marius er en teknologioptimist! Men for at man skal kunne utnytte alle nettets fantastiske muligheter må det være trygt. Skulle noe likevel skje deg så må man få hjelp. Hans Marius Har de siste årene ledet tjenesten Slettmeg.no. Han har førstehånds erfaring med de problemer folk kan bli utsatt for på nett. Derfor er det viktig å ha en lavterskeltilbud som kan hjelpe folk som har opplevd krenkelser og urett på nett. Hans Marius brenner for at de proaktive rådene som gis skal være fundamentert i data fra virkeligheten. Kun på denne måten kan man forstå det fulle omfanget av de rådene man gir.

Hans Marius har i flere år jobber som rådgiver innen informasjonssikkerhet i eget selskap. Han har også jobbet med FoU innen systemutvikling i flere virksomheter. Hans Marius er bachelor i data fra Høgskolen i Gjøvik og sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU.

Meld deg på her:

Vennligst velg et gyldig skjema
Kommende arrangementer
Sett av datoen! Land møter hav-fôrum 18. september på Gardermoen 
Fotokred_hvit Land møter Hav
Sett av datoen! Land møter hav-fôrum 18. september på Gardermoen 

18. september 2024 Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport
10:00-16:00

Se program
Finansieringshjelp til ditt prosjekt
Fotokred_hvit Linda-Theres Trondsen
Finansieringshjelp til ditt prosjekt

Fortløpende

Se program

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS