The AgriFoodTech AI Initiative 

Arrangementsansvarlig : NCE Heidner Biocluster

The AgriFoodTech AI Initiative 

22. mai 2024

Microsoft Teams 10:00-11:00

Påmelding

Velkommen til informasjonsmøte om satsingen The AgriFoodTech AI Initiative onsdag 22. mai! Vi inviterer til informasjonsmøte om The AgriFood­Tech AI Initiative, en ny satsing fra NCE Heidner Biocluster som er rettet mot å utvikle og styrke kompe­tansen innen kunstig intelligens (AI) for effektiv implementering og utnyttelse av AI-teknologi i Agri­FoodTech-virksomheter. 

Flere av partnerne i NCE Heidner Biocluster har støtt på utfordringer knyttet til implementering og bruk av AI-løsninger. Dette er utfordringer som kan ha betydelige konsekvenser for virksomhetens utvik­ling og suksess. 

Med vår tids teknologiske akselerasjon innen AI er det avgjørende å være godt forberedt og ha til­strekkelig kunnskap og kompetanse på området for å henge med. 

Ved å styrke AI-kompetansen blant AgriFoodTech-bedrifter kan vi forbedre effektivitet, bærekraft og innovasjon i matproduksjonssektoren. Dette vil hjelpe oss med å møte økende matbehov, sikre matberedskap og håndtere utfordringer knyttet til klimaendringer og ressursknapphet. 

NCE Heidner Biocluster har, i samarbeid med ledende aktører innen AI i Norge, utviklet et skreddersydd program med fokus på anvendt teknologibruk, utvikling og optimal utnyttelse av AI-potensialet på tvers av organisasjonen. 

Agenda 

Arrangementet holdes digitalt, er gratis og åpent for ansatte i partnervirksomheter i NCE Heidner Biocluster, AgriFoodTech Norway og andre virksomheter i verdisirkelen for matproduksjon. 


Har du spørsmål om arrangementet? Kontakt Anja Løkken Stokke, prosjektleder digitalisering i NCE Heidner Biocluster.

Meld deg på

Påmeldingsfristen for dette arrangementet er utløpt, og du kan dessverre ikke melde deg på.

Ved å registrere deg, samtykker du til at dine personopplysninger blir behandlet for å administrere din deltakelse på kurs og arrangementer du er påmeldt. Dette er beskrevet i vår personvernerklæring. Der beskrives også hvordan du, når som helst etter avsluttet arrangement, kan trekke ditt samtykke tilbake.

Nemonoor er en av hovedleverandørene inn i NCE Heidner Bioclusters satsing The AgriFoodTech AI Initiative. 

Den europeiske innovasjonshuben for digitalisering (EDIH), Nemonoor, tilbyr en dynamisk nettverks- og økosystemtjeneste spesialtilpasset norske SMB-er som er ivrige etter å omfavne digitalisering og kunstig intelligens. Ved å koble SMB-er med et bredt spekter av digitaleksperter, banebrytende forskningsinstitusjoner og innovative oppstartsbedrifter, legger Nemonoor til rette for kunnskapsutveksling, fremmer samarbeidsprosjekter og gir tilgang til toppmoderne AI-teknologier. Denne tjenesten sikter mot å akselerere den digitale transformasjonen, øke konkurranseevnen og låse opp nye vekstmuligheter for norske SMB-er i den digitale tidsalderen.

Kommende arrangementer
Framtidsrettet effektivitet: Hvordan Völur gjennom bruk av AI optimaliserer kjøttindustrien
Fotokred_hvit Adobe Stock/NCE Heidner Biocluster
Framtidsrettet effektivitet: Hvordan Völur gjennom bruk av AI optimaliserer kjøttindustrien

28. mai 2024 Microsoft Teams
10:00-11:00

Se program
Virkemiddel-workshop
Fotokred_hvit Linda-Theres Trondsen
Virkemiddel-workshop

Fortløpende

Se program

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS