Nye prosjektmuligheter i Horisont Europa

Arrangementsansvarlig : NCE Heidner Biocluster

Nye prosjektmuligheter i Horisont Europa

16. desember 2022

Microsoft Teams 10:00-11:00

Påmelding

I disse dager publiserer EU en rekke nye utlysninger gjennom Horisont Europa, og her er det mange finansieringsmuligheter for våre medlemmer. Bli med på webinar den 16. desember for å høre hvilke!

Vi skal snakke om klynge 6 – som er området «mat, bioøkonomi, naturressurser, landbruk og miljø». Området er delt inn i flere tematiske «destinasjoner», og disse vil bli gjennomgått av Forskningsrådet og Innovasjon Norge. Det vil også bli mulighet til å stille spørsmål.

Fra Norges forskningsråd stiller:

Fra Innovasjon Norge stiller:

For spørsmål rundt arrangementet eller om EU-finansiering, kontakt EU-rådgiver i klyngen, Linn Dybdahl

Webinaret er åpent for medlemmer i NCE Heidner Biocluster.

Kommende arrangementer
AgriFoodTech Norway med matsikkerhet på agendaen under Arendalsuka
AgriFoodTech Norway med matsikkerhet på agendaen under Arendalsuka

11. august 2025 Grandgården i Arendal
11:00-14:00

Se program
Hvordan kan datastandarder skape merverdi for hele landbruket?
Fotokred_hvit inas - stock.adobe.com
Hvordan kan datastandarder skape merverdi for hele landbruket?

21. august 2025 Mattilsynet 3. etasje (Tårnvegen 41, 2380 Brumunddal)
12:00-14:30

Se program

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS

Kontakt oss

Ønsker du å snakke med oss, eller booke tid til et møte? Ta direkte kontakt med oss, eller send inn skjemaet så kontakter vi deg.

Kontakt oss

Du kan også ta kontakt med klyngeleder
Gurill Mediaa på e-post: gurill@klosser.no eller mobil: + 47 994 25 914

×

This is your modal content.