Arrangementsansvarlig : Klosser Innovasjon, NCE Heidner Biocluster, Norsk Landbruksrådgivning, Innlandet fylkeskommune
1. juni 2023
Salsus AS, Norvald Strands veg 162, 2212 Kongsvinger 18:00-21:00
PåmeldingVi inviterer til et seminar for nyskapende bønder og andre som er interessert i å utvikle eller ta i bruk ny teknologi, for å produsere mat på en mer bærekraftig måte.
Du vil få høre fra eksperter om megatrender som påvirker landbruket, og fra bønder som har lykkes med mat- og teknologiutvikling som tilleggsnæring. Dersom du har en egen idé, vil du få høre hvordan den kan omsettes til lønnsom forretning og hvor du får hjelp til det praktiske og finansielle. Vi legger opp et en hyggelig samling med «lave skuldre»
Velkommen og formålet med møtet
Om megatrendene som påvirker norsk landbruk
Rolf Einar Kordal, rådgiver presisjonslandbruk og maskinteknikk, NLR.
Satsningen AgriFoodTech Norway
Kristiane Haug Berg, Klosser innovasjon.
Lær av de med erfaring
Presentasjoner og demonstrasjoner.
Benstrekk med kaffe
Panelsamtale med bønder som også er gründere av landbruksprodukter – mat og teknologi.
Ruger du på en idé som kan gi mer inntekt til gården?
Werner Melby, inkubatorleder i Klosser Innovasjon, forteller om hvordan du kommer videre å realisere din ide og Tone Blixøen, prosjektleder, Klosser Innovasjon forteller hvordan du kan få tilskudd og hjelp til utviklingen.
Servering og mingling
Kl. 20.00-21.00
Arrangementet er gratis.
31. oktober 2024 Hamar kulturhus
10:00-14:00
Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.
2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS