Kompetanseprogram for styrket digital robusthet

Arrangementsansvarlig : NCE Heidner Biocluster og Headit

Kompetanseprogram for styrket digital robusthet

November 2020-februar 2021

NCE Heidner Biocluster har i samarbeid med medlemsbedriften Headit AS utviklet et tilbud for å øke kompetansen rundt det å redusere sårbarheter knyttet til bedriftenes kjernevirksomhet.

Noen eksempler på sårbarheter:

Kompetanseprogrammet vil ha fokus på «hjelp til selvhjelp». Dette betyr at deltakerne får veiledning slik at de selv kan jobbe med å få innsikt i sårbarheter i egen virksomhet.

Mot slutten av programmet skal deltakerne ha fått økt bevissthet om digital sårbarhet knyttet til kjernevirksomheten i egen bedrift. Deltakerne skal også ha fått økt kompetanse og fått demonstrert verktøy som gjør at de selv har kunnet identifisere, og gå i dybden for å forstå ulike utfordringer i bedriften

Programmet består av fire samlinger (kl. 09.00-11.00 alle dager)

For å sikre best mulig utbytte anbefales det at det deltar to personer fra hver bedrift, spesielt på første samling. Deltakere bør jobbe operasjonelt med oppgaver knyttet til bedriftens kjernevirksomhet (f.eks forskning, utvikling og produksjon) eller ha beslutningsmyndighet knyttet til dette.

Programmet er støttet av Innlandet fylkeskommune og Innovasjon Norge og tilbys derfor kostnadsfritt til medlemsbedrifter i NCE Heidner Biocluster.

Merk at det er et begrenset antall deltakere og maks 10 bedrifter. Dette for å sikre tilstrekkelig oppfølging for den enkelte. Bindende påmelding følger «først til mølla»-prinsippet.

Påmeldingsfrist: 20. oktober.

Meld deg på programmet

Kompetanseprogram for styrket digital robusthet
Kommende arrangementer
Eksport og IPR-seminar
Fotokred_hvit Rakel J. Berg
Eksport og IPR-seminar

13. juni 2023 Grev Wedels Plass 9, 0151 Oslo
09:30-15:00

Se program

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS