FORBEREDT: Naturkrisen – slik løser Norges største selskaper den

Arrangementsansvarlig : NCE Heidner Biocluster

FORBEREDT: Naturkrisen – slik løser Norges største selskaper den

5. juni 2024

Webinar 13:00-14:00

Påmelding

Velkommen til Forberedt-webinar onsdag 5. juni!

Naturkrisen er en av vår tids største utfordringer og allerede er nærmere 70 prosent av den globale biodiversiteten tapt. I tråd med nye internasjonale avtaler og lovverk skjerpes nå rapporteringskravene knyttet til natur for virksomheter.

ESG Nature Risk har ambisjon om å bistå virksomheter med dokumentasjon og rapportering på biodiversitet i tråd med disse nye kravene. Selskapet jobber med å utvikle en datamodell og software med utgangspunkt i de europeiske rapporteringsstandardene (ESRS) og leverer verdifull innsikt i hvor bedriften har størst påvirkning, risiko og bør prioritere sitt arbeid for å redusere naturrisiko.

ESG Nature Risk har allerede demonstrert konseptet med gode tilbakemeldinger fra flere store norske virksomheter og fikk nylig 1 million kroner i kommersialiseringstilskudd fra Innovasjon Norges tilskuddsordning for særlig lovende virksomheter som er startet av master- eller doktorgradsstudenter (STUD-ENT).

Foredragsholdere er Anders Walberg Nilssen, CEO ESG Nature Risk og Tom-Christian Armes, CTO ESG Nature Risk. På webinaret snakker de blant annet om hvordan software kan løse EUs krav til naturrapportering.

Arrangementet holdes digitalt, er gratis og åpent for ansatte i partnervirksomheter i NCE Heidner Biocluster.

Meld deg på

Påmeldingsfristen for dette arrangementet er utløpt, og du kan dessverre ikke melde deg på.

Ved å registrere deg, samtykker du til at dine personopplysninger blir behandlet for å administrere din deltakelse på kurs og arrangementer du er påmeldt. Dette er beskrevet i vår personvernerklæring. Der beskrives også hvordan du, når som helst etter avsluttet arrangement, kan trekke ditt samtykke tilbake.

FORBEREDT-webinarene er en del av en serie korte og konsise foredrag rettet mot ledere og nøkkelpersoner som ønsker å være «forberedt» på endringene som følger med samfunnets økte fokus på klima og bærekraft. Forberedt-webinarene arrangeres den første onsdagen i hver måned.

Kommende arrangementer
Sett av datoen! Land møter hav-fôrum 18. september på Gardermoen 
Fotokred_hvit Land møter Hav
Sett av datoen! Land møter hav-fôrum 18. september på Gardermoen 

18. september 2024 Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport
10:00-16:00

Se program
Finansieringshjelp til ditt prosjekt
Fotokred_hvit Linda-Theres Trondsen
Finansieringshjelp til ditt prosjekt

Fortløpende

Se program

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS