FORBEREDT: Hvordan bør vi snakke om bærekraft?

Arrangementsansvarlig : NCE Heidner Biocluster

FORBEREDT: Hvordan bør vi snakke om bærekraft?

4. mai 2022

Microsoft Teams 10:00-11:00

8 av 10 nordmenn sier at de ønsker å leve mer bærekraftig. Samtidig sier 7 av 10 at de har problemer med å vite hva som faktisk er det. Problemet med “bærekraftskommunikasjon” er at den fort kan bli ulovlig, utydelig eller uforståelig.  I foredraget snakker Petter hvilke krav bør vi sette til oss selv, og hva kan vi lære av dem som tar dette på alvor og har suksess? Det handler mye om å finne en troverdig og relevant rolle, samt riktig språk og tonalitet, i et landskap preget av svulstige fraser, grønne klisjeer og villedende markedsføring. Og så handler det om at framtiden tilhører dem som klarer å få med seg alle. For ingen kan løse de utfordringene vi står foran nå alene. Vi må gjøre det sammen.

Petter Gulli har jobbet med reklame og markedsføring i over 30 år. I 2018 sa han opp jobben som partner i et av Norges ledende digitalbyråer for å konsentrere seg 100% om det han brenner for: Hvordan vi skal få engasjert folk flest i det grønne skiftet, hvordan man kan skape konkurransefortrinn ut av bærekraft, og sist men ikke minst hvordan man hindrer grønnvasking og misbruk av bærekraftsmålene. Petter er grunnlegger og strategisk rådgiver innen bærekraftig merkevarebygging i 12YEARS, en av initiativtakerne til Grønnvaskingsplakaten, styremedlem i WWF Verdens Naturfond og forfatter av boka «HÅP – en praktisk guide for klimaoptimister». Petter vant prisen «Årets ildsjel 2020», for hans utrettelige jobb med å formidle kunnskap, erfaringer og løsninger fra sitt fagfelt, og for å bidra til å en mer bærekraftig framtid.

Petter Gulli er også medgründer i den sirkulære markedsplassen ReSourcer.bio – et oppstartselskap som ble opprettet basert på en idé som ble unnfanget på Landbrukets Innovasjonscamp 2019, arrangert av NCE Heidner Biocluster og Norsk Landbrukssamvirke.

FORBEREDT- webinarene er en del av en serie korte og konsise foredrag rettet mot ledere og nøkkelpersoner som ønsker å være «forberedt» på endringene som følger med samfunnets økte fokus på klima og bærekraft. Forberedt-webinarene arrangeres den første onsdagen i hver måned. Det tilgjengeliggjøres ikke opptak fra disse webinarene.

Arrangementet er åpent og gratis for medlemmer i NCE Heidner Biocluster. Påmelding til prosjektleder for innovasjon og bærekraft, Brit Rønning Johansen, brit()klosser.no innen 1. mai, 2022.

Kommende arrangementer
Innspillsmøte for økt nordisk biosamarbeid
Fotokred_hvit Pexels
Innspillsmøte for økt nordisk biosamarbeid

05. mars 2024 Webinar/Microsoft Teams
11:00-12:00

Se program
FORBEREDT: Bærekraftsinnovasjon
Fotokred_hvit Rakel J. Berg
FORBEREDT: Bærekraftsinnovasjon

06. mars 2024 Webinar/Microsoft Teams
13:00-14:00

Se program
Pitch-trening
Pitch-trening

07. mars 2024 Digitalt/Zoom
09:00-10:30

Se program

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS