Vi ønsker nye forretnings- og innovasjonsideer

Bli med på en undersøkelse der landets fire nasjonale næringsklynger innen grønn og blå bioøkonomi ønsker å innhente nye forretnings- og innovasjonsideer! 

Publisert 21. september 2020
Revidert 21. september 2020
Skrevet av linda-theres
Vi ønsker nye forretnings- og innovasjonsideer

For tredje gang på rad har NCE Heidner Biocluster sammen med NCE Blue Legasea, NCE Seafood Innovation og BioTech North arrangert konferansen «Land møter hav».

Sammen ser klyngene på mulighetene for å skape verdifulle forretningsmuligheter gjennom innovasjon på tvers av grønn og blå sektor. 

I år hadde vi over 500 påmeldte til webinarserien, og gjennom konferansen har det kommet frem et stort antall ideer, men vi ønsker også tanker fra deg (som ikke hadde anledning til å delta på hele eller deler av konferansen) rundt trender som er viktige for innovasjon, hindringer for innovasjon og innovative forretningsideer. 

Hensikten med undersøkelsen er å danne grunnlaget for innovasjonsarbeidet videre i prosjektet «land møter hav»

Spørreundersøkelsen finner du her.

Undersøkelsen tar 8-15 minutter å besvare, og det hadde vært veldig fint om undersøkelsen kan svares på innen 24. september 2020.

Undersøkelsen er ikke anonym. Neste steg i prosessen er å føre utvalgte innovasjonsprosjekt videre, der partnere på tvers av de ulike sektorene blir satt sammen.Innovasjonsprosjektene starter allerede 6. oktober, og avsluttes 24. november. Gjennom prosjektet får innovasjonsprosjektene metodikkstøtte fra EY.


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS