Vi har pusset opp nettsiden!

Velkommen til vår nye, friske nettside! Arbeidet har vært tidkrevende, og nå kan vi endelig vise frem den nye siden vår.

Publisert 11. juni 2020
Revidert 3. september 2020
Skrevet av Linda-Theres
Vi har pusset opp nettsiden!
Fotokred_hvit Rakel J. Berg

Nettsiden er viktig for klyngen – både for medlemmene og oss i administrasjonen. Målet med siden er å vise og fortelle hva som skjer i klyngen og hva vi tilbyr.

Nytt på siden

Vi har flere spennende nyheter på siden vår.
Medlemmene våre har endelig fått mer plass! Under medlemsoversikten har vi blant annet fått på plass en oversikt for hvert enkelt medlem der vi presenterer bedriften og hva medlemskapet betyr for denne. Vi håper at oversikten gjør det enklere for dere å knytte kontakter og samarbeide på tvers av fagmiljø.

Ønsker du å komme i kontakt med oss i administrasjonen, har vi fått på plass en ryddig oversikt der vi også presenterer nøkkelkompetansen til hver enkelt.

Tips oss!

Å utvikle en nettside er en kontinuerlig prosess. Vi ønsker også at medlemmene våre involveres mer i innholdet. Hva vil dere lese om? Hvilke nyheter er viktige å få frem? Tips oss gjerne!

Nå går vi i gang med den viktige jobben med å følge opp og oppdatering av innhold og presentasjon av klyngens tilbud. I tillegg prioriterer vi å skape nytt og engasjerende innhold.

Dette er starten på fortsettelsen, vi gleder oss til å fylle siden med relevant og verdifull informasjon for og med medlemmene i klyngen. Vi håper du liker den nye nettsiden vår!


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS