The Explorer er ny samarbeidspartner i klyngen

NCE Heidner Biocluster har inngått partnerskap med The Explorer, som er Norges utstillingsvindu for grønne løsninger. Tjenesten driftes av Innovasjon Norge.

Publisert 7. desember 2020
Revidert 7. desember 2020
Skrevet av linda-theres
The Explorer er ny samarbeidspartner i klyngen
Fotokred_hvit The Explorer
The Explorer er Norges offisielle kanal for internasjonal profilering og markedsføring av grønne og bærekraftige løsninger.

The Explorer er et initiativ fra den norske regjeringen, og tjenesten brukes aktivt av norske ambassader og andre representanter for det offisielle Norge når de skal fortelle de gode historiene om Norge i hele verden.

– Jeg er svært glad for at vi har inngått partnerskap med The Explorer. Ikke bare er The Explorer et utstillingsvindu for Norge ut mot verden, men tjenesten er en viktig arena for bedriftene, som blir profilert i digitale og sosiale kanaler til et bredt, internasjonalt publikum, sier Kristiane Haug Berg, daglig leder i NCE Heidner Biocluster.

Viktig for klyngens medlemmer

– For våre medlemmer betyr dette at de får synliggjort sine løsninger for et internasjonalt marked via en anerkjent plattform, fortsetter Haug Berg.

Ved at representanter for det offisielle Norge som arbeider internasjonalt får kjennskap til løsningene som tilbys kan de aktivt arbeide for å gjøre disse kjent ute hos internasjonale potensielle samarbeidspartnere.

Gratis markedsføringskanal for grønn teknologi

The Explorer er Norges offisielle kanal for internasjonal profilering og markedsføring av grønne og bærekraftige løsninger. Tjenesten skal sørge for lavere klimautslipp gjennom økt eksport av grønn teknologi fra Norge.

The Explorer utvikles i tett samarbeid med ledende representanter for norsk næringsliv, organisasjonsliv og myndigheter.

– Per i dag er fire klyngemedlemmer med sine grønne løsninger godkjent og publisert på The Explorer, men det er rom til mange flere, sier Haug Berg.

Grønne løsninger

Kriteriene for å bli publisert på The Explorer er at løsningen må være grønn og bidra til minst ett av FNs bærekraftsmål. I tillegg må bedriften ha ambisjoner om internasjonal vekst.

Les mer:
Ønsker du å registrere bedriften din hos the Explorer, kan du gjøre det her, eller send en e-post til The Explorer-redaksjonen. Redaksjonen skreddersyr en engelskspråklig presentasjon av din grønne løsning. Den blir publisert på TheExplorer.no, og du står også fritt til å bruke innholdet i egne kanaler.


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS