Vi pusser opp hjemmesiden!

Lenge har det vært et skrikende behov for en ny og frisk nettside. Vi har sett det selv. Behovet meldte seg før 2020. Arbeidet har vært krevende, og snart er vi i mål. Vi gleder oss veldig til å vise dere den nye siden!

Det er viktig for oss å ha en god nettside. Vi så selv at det var på tide å ta tak – den gamle siden så dagens lys for over åtte år siden og mye har skjedd siden den gang da.

Noen mener at vår eksisterende side fungerer utmerket, mens andre mener at siden er en dinosaur det er vanskelig å finne frem i. Vi har lyttet til tilbakemeldingene, og prosessen med å lage ny hjemmeside har tatt tid.

Det er mange hensyn som skal tas, for hvem er egentlig målgruppen? Vi har flere målgrupper enn medlemmene våre. Det er også politikere, studenter, samarbeidspartnere, klynger og nettverk. Hjemmesiden er NCE Heidner Bioclusters ansikt, og en viktig arena for både omdømme og merkevarebygging.

Det har vært spennende og utfordrende å finne et design som er visuelt pent samtidig som det er funksjonelt. Dialecta hjelper oss med å utvikle den nye siden og sikrer blant annet universell utforming slik at du enkelt finner frem uavhengig om du bruker smarttelefon eller andre digitale verktøy for å finne informasjon. Målet er at du skal finne informasjonen du trenger – enten du søker via Google eller kjenner oss fra før.

I arbeidet med den nye siden har vi lært mye, og vi lærer fremdeles. Å finne og ta nye bilder til det nye designet har tatt mye tid, og her vi deler noen fine smakebiter fra prosessen.


Vi gleder oss til fortsettelsen og til å ta i bruk den nye siden!