Curida

https://curida.no/

Curida har lange tradisjoner for farmasøytisk produksjon på Elverum. I dag er virksomheten spesialisert i produksjon av flytende medisiner og eksport utgjør over 80 prosent av omsetningen.

Curida har lange tradisjoner for farmasøytisk produksjon på Elverum. I dag er virksomheten spesialisert i produksjon av flytende medisiner og eksporterer for over 80 prosent av omsetningen.

Curida er en «Contract Development and Manufacturing Organization» (CDMO), hvilket betyr at de produserer medisiner for selskaper som out-sourcer deres produksjon av medisin til underleverandører som Curida. Dessuten gjør Curida viktige FoU-aktiviteter for sine kunder.

Kvalitet og standarder er viktige for en CDMO-organisasjon, og Curida har sertifikat både for «current Good Manufacturing Practice» (cGMP) og kvalitetsstandarden ISO 13485:2016.

[Tilbake]

Aktuelt fra medlemmene

Geno får millionstøtte til forskningsprosjekt på fôreffektivitet
Fotokred_hvit Rakel J. Berg

Geno får millionstøtte til forskningsprosjekt på fôreffektivitet

Geno får 18 millioner kroner fra Innovasjon Norge til det treårige prosjektet der fôropptak skal registreres på kyr i norske fjøs.

Lytt til Genopodden
Fotokred_hvit Geno

Lytt til Genopodden

Genopodden er Genos egen podcast om ku og kalv, avl, fruktbarhet, genetikk og mye av det Geno SA driver med. Rasmus Lang Ree (redaktør i Buskap) og Mari Bjørke (kommunikasjonssjef i Geno) er programledere. I månedens utgave er tema genetikk og avl på ku og gris.

N2 Applied er nytt medlem i klyngen
Fotokred_hvit @Watch – Tarand Krogvold

N2 Applied er nytt medlem i klyngen

N2 Applied er tatt opp som nytt medlem i NCE Heidner Biocluster. N2 Applied har utviklet en løsning som gjør det mulig for bønder å produsere egen gjødsel ved hjelp av luft, strøm og organisk gjødsel. Dette gir bedre avlinger og reduserer utslipp i hele verdikjeden. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS