Bestfør AS

https://www.bestfor.no/

Et system for oppfølging av produkter med begrenset holdbarhet.

Om klyngemedlemskapet

Bestfør AS ønsker å komme i kontakt med alle foretak i NCE Heidner Biocluster som jobber med produkter med begrenset holdbarhet og har utfordringer og erfaringer relatert til dette. Bestfør kan levere en tjeneste som vil kunne bistå disse foretakene med kontroll over varelageret slik at svinn, som følge av at produktene går ut på dato og må kastes eller destrueres, kan reduseres til ett minimum. Som gründerbedrift er det viktig for Bestfør å få en større kontaktflate.

Bestfør AS sitt primære mål er å bruke ny teknolog til reduksjon i matsvinn, og bidrar dermed til en mer bærekraftig mathandelsektor. Vi er veldig interessert i å belta i prosjekter sammen med andre innen bioraffinering.

[Tilbake]

Aktuelt fra medlemmene

SpareBank 1 Østlandet er ny samarbeidspartner i klyngen
Fotokred_hvit SpareBank 1 Østlandet

SpareBank 1 Østlandet er ny samarbeidspartner i klyngen

SpareBank 1 Østlandet er Norges fjerde største sparebank og et av landets mest solide regionale finanskonsern. I klyngen vil banken bidra inn på hensiktsmessige temaer og problemstillinger knyttet til temaet bærekraft og innovasjon.

Norsvin fikk en kickstart på Professionals program
Fotokred_hvit Kristiane Haug Berg

Norsvin fikk en kickstart på Professionals program

NCE Heidner Professionals program er et treningsforløp i forretningsutvikling fordelt over tre samlinger à to dager. Norsvin er en av seks bedrifter som deltok i første runde av programmet, og i løpet av kurset fikk kursdeltagerne en kickstart på sitt case.

Findmy er nytt medlem i klyngen
Fotokred_hvit Findmy

Findmy er nytt medlem i klyngen

Findmy er tatt opp som nytt medlem i NCE Heidner Biocluster. Findmy produserer utstyr for elektronisk sporing av dyr, gjenstander og mennesker. Sporingen er satelittbasert, som betyr at en ikke er avhengig av mobildekning. Gründerne jobber innen landbrukssektoren, og har et sterkt ønske om være med å utvikle norsk landbruk i samarbeid med øvrige medlemmer i klyngen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS