Bestfør AS

https://www.bestfor.no/

Et system for oppfølging av produkter med begrenset holdbarhet.

Om klyngemedlemskapet

Bestfør AS ønsker å komme i kontakt med alle foretak i NCE Heidner Biocluster som jobber med produkter med begrenset holdbarhet og har utfordringer og erfaringer relatert til dette. Bestfør kan levere en tjeneste som vil kunne bistå disse foretakene med kontroll over varelageret slik at svinn, som følge av at produktene går ut på dato og må kastes eller destrueres, kan reduseres til ett minimum. Som gründerbedrift er det viktig for Bestfør å få en større kontaktflate.

Bestfør AS sitt primære mål er å bruke ny teknolog til reduksjon i matsvinn, og bidrar dermed til en mer bærekraftig mathandelsektor. Vi er veldig interessert i å belta i prosjekter sammen med andre innen bioraffinering.

[Tilbake]

Aktuelt fra medlemmene

EU-midler gir kunnskapsløft for Norsvin

EU-midler gir kunnskapsløft for Norsvin

Hvordan er samspillet mellom grisen og mikroorganismene i tarmen, hvordan påvirker dette grisens fôropptak og helse, og hvilken rolle spiller grisens genetikk? Dette håper Norsvin å få svar på i det nye EU-prosjektet «3D’omics».

Agritech-startup vant pris for sin bruk av satellittdata

Agritech-startup vant pris for sin bruk av satellittdata

Bedriften Digifarm as fra Hamar vant nylig 1. premien i Airbus Challenge 2020/2021 på sin bruk av satellittdata for å utvikle kunstig intelligens i jordbruksproduksjon. 

Gründermidler ga merverdi for Avisomo

Gründermidler ga merverdi for Avisomo

I 2020 mottok NCE Heidner Biocluster koronamidler fra Innlandet fylkeskommune. Klyngeadministrasjonen besluttet at deler av midlene skulle benyttes som støttemidler til klyngens gründermedlemmer. Avisomo, en av våre gründermedlemmer, ønsket hjelp til forretningsutvikling, og la inn en søknad.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS