Bestfør AS

https://www.bestfor.no/

Et system for oppfølging av produkter med begrenset holdbarhet.

Om klyngemedlemskapet

Bestfør AS ønsker å komme i kontakt med alle foretak i NCE Heidner Biocluster som jobber med produkter med begrenset holdbarhet og har utfordringer og erfaringer relatert til dette. Bestfør kan levere en tjeneste som vil kunne bistå disse foretakene med kontroll over varelageret slik at svinn, som følge av at produktene går ut på dato og må kastes eller destrueres, kan reduseres til ett minimum. Som gründerbedrift er det viktig for Bestfør å få en større kontaktflate.

Bestfør AS sitt primære mål er å bruke ny teknolog til reduksjon i matsvinn, og bidrar dermed til en mer bærekraftig mathandelsektor. Vi er veldig interessert i å belta i prosjekter sammen med andre innen bioraffinering.

[Tilbake]

Aktuelt fra medlemmene

Geno får millionstøtte til forskningsprosjekt på fôreffektivitet
Fotokred_hvit Rakel J. Berg

Geno får millionstøtte til forskningsprosjekt på fôreffektivitet

Geno får 18 millioner kroner fra Innovasjon Norge til det treårige prosjektet der fôropptak skal registreres på kyr i norske fjøs.

Lytt til Genopodden
Fotokred_hvit Geno

Lytt til Genopodden

Genopodden er Genos egen podcast om ku og kalv, avl, fruktbarhet, genetikk og mye av det Geno SA driver med. Rasmus Lang Ree (redaktør i Buskap) og Mari Bjørke (kommunikasjonssjef i Geno) er programledere. I månedens utgave er tema genetikk og avl på ku og gris.

N2 Applied er nytt medlem i klyngen
Fotokred_hvit @Watch – Tarand Krogvold

N2 Applied er nytt medlem i klyngen

N2 Applied er tatt opp som nytt medlem i NCE Heidner Biocluster. N2 Applied har utviklet en løsning som gjør det mulig for bønder å produsere egen gjødsel ved hjelp av luft, strøm og organisk gjødsel. Dette gir bedre avlinger og reduserer utslipp i hele verdikjeden. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på aktiviteter i klynga.

NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster
Holsetgata 22
2317 Hamar
post@heidner.no

Innlandet Fylkeskommune Innovasjon Norge Cluster management

Fasilitator

Klosser Innovasjon

2020 © NCE Heidner Biocluster | Dette nettstedet bruker cookies. Se vår personvernerklæring | Utviklet av Dialecta kommunikasjon AS