Lunsjprat om bærekraftig verdiskaping med Bjørn Malm, leder for Bærekraft i TINE

11:30 - 13:00

Lunsjprat om bærekraftig verdiskaping med Bjørn Malm, leder for Bærekraft i TINE

Heidner Biocluster og Norsk Landbrukssamvirke inviterer våre medlemmer til inspirerende sommerlunsj med bærekraftig verdiskaping på agendaen.

– Framtidens vinnere vil være de som utvikler og produserer produkter og tjenester på en måte som forener globalt samfunns- og miljømessig ansvar med egen lønnsomhet. – Bjørn Malm

TINE ble av norske forbrukere kåret til Norges mest bærekraftige merkevare i 2017. Kortreist melk, større utvalg av økologiske produkter og bytte til miljøvennlig emballasje, er noen av tiltakene som det har blitt lagt merke til. TINE har også redusert sine klimagassutslipp med over 20 000 tonn siden 2013, og har flere store prosjekter knyttet til bla. reduksjon av matsvinn, utslippsfri transport og framtidens klimapositive fjøs.

I lunsjprat om bærekraft vil leder for Bærekraft, Bjørn Malm, fortelle om hvordan TINE har lyktes med å integrere bærekraft i selve driften i selskapet. Hva skal til for å få til en slik fundamental endring i måten et så stort selskap jobber på? Hvordan påvirker dette innovasjonsarbeidet i bedriften? Og gir det egentlig resultater på kort og lang sikt?

Lunsj og mingling fra kl. 11.30. Praten starter kl. 12.00. Det vil bli god anledning til å stille spørsmål og diskutere både underveis og etterpå.

Velkommen!

Når: Onsdag, 20. juni 2018 kl. 11.30-13.00
Hvor: Norsk Landbrukssamvirke, Landbrukets hus, Hollendergata 5, 0190 Oslo

NB! Påmelding HER! Senest 11. juni.

Gratis deltakelse for medlemmer i Heidner Biocluster og Norsk Landbrukssamvirke, men påmelding kreves av hensyn til matservering.


Map Unavailable