Lunsjprat om bærekraft med Felleskjøpet

11:30 - 13:00

6. mai kl. 11.30-13

Lunsjprat om bærekraft

Med André Monsrud, Utviklingssjef grønn konkurransekraft i Felleskjøpet Agri.

“Det er en tydelig dreining i forbrukermarkedet, der kundene i større grad styres av et moralsk kompass. Derfor skal vi være opptatte av bærekraft. Bærekraft er business! “

André Monsrud, Felleskjøpet

Felleskjøpet har de siste årene gjort flere grep for å dreie driften i en mer bærekraftig retning. Her kan det nevnes klimasmarte fjøs og bygg, hvor gården er sin egen energiprodusent. Mer klimavennlig og effektiv transport og logistikk, samt fossilfrie maskiner.

Felleskjøpet har også fokus på fremtidens bærekraftige protein, bl.a. gjennom samarbeidet i «Foods of Norway» og Bioco – en ny fabrikk som åpner i mai 2019 i samarbeid med Nortura, som skal utnytte avfall fra kyllingproduksjon og omdanne dette til høyverdige proteiner.

André Monsrud jobber med å utvikle grønne løsninger i Felleskjøpet, og er også leder for NCE Heidner Bioclusters temagruppe for bærekraft. Hør hans inspirerende foredrag under “Lunsjprat om bærekraft” den 6. mai!

Når og hvor

Når: Mandag, 6. mai 2019 kl. 11.30-13.00
Hvor: NHO Mat og DrikkeNæringslivets hus, Middelthuns gate 27, 0368 Oslo
Påmelding: Til post@heidner.no senest 2. mai.

Gratis deltakelse for medlemmer i NCE Heidner Biocluster, men påmelding kreves av hensyn til matservering. 

Lunsj og mingling fra kl. 11.30. Praten starter kl. 12.00. Det vil bli god anledning til å stille spørsmål og diskutere både underveis og etterpå.

 

Velkommen!


Where: NHO Mat og drikke

Map Unavailable